SORAN:

Duygu Hanım

SORU:

İyi gunler Merve hanim ben bir aydir asiri derecede istahim acik tok oldgum halde surekli biseyler yeme istegi var bunu engellemek icin ne yapabilirim istah kapatan bir yontem varmidir yardimci olursaniz cok mutlu olurum simdiden tesekkurler.

CEVAP:

Merhaba ,

İştah kapatan bir cok yontem vardir, bunlardan ilki ve en onemlisi her ogun oncesi ya da akliniza her yemek geldiginde yaklasik 400 ml su icmektir, cunku insanoglu olarak susamakla acikmayi ayirt edemiyoruz ve suyu azalttigimizda vucudumuzun su ihtiyacini da yemeklerle kapatmaya calisiyoruz, bir diger yontem ana ogunlerin 1 saat sonrasind ayesil veya beyaz cayin icine 1 er cubuk tarcin atarak icmek olabilir, yine bir sonraki ogunde daha az yemenizi saglayacaktir.
Merve Tığlı
[button style=’red’ url=’http://www.monthlyfitness.com/fit-sorucevap/’ icon=’entypo-megaphone’ fullwidth=’true’]SENDE SOR[/button]

Önerilen Makaleler